Ikea Hackers Mı?


Bardağı dolu yanından görmek işte buna denir sevgili okur. Çünkü hackerlık o bildiğimiz olumsuz anlamından sıyrılarak çok güzel bir manaya büründü sonunda.. Ne demişler dünyayı güzellik kurtaracak. Hala umudumuz var, hatta umudumuz eskisinden çok..

Youtuberlarla şaha kalkan kendin yap (DIY) olayı, ikea ürünlerinin modifikasyonuyla hackerlık ismini almış görünüyor. Öyle güzel işler çıkarmışlar ki “aa iyi fikir” cümlesi aklımızdan geçip duruyor sitede vakit geçirirken.

Sizin de böyle güzel fikirleriniz varsa siteyi ziyaret etmekle kalmıyor, dilerseniz kendi projelerinizi bu sitede paylaşabiliyorsunuz.

Ikea’nın hemen hemen her ürününün oldukça sade olduğunu düşünürsek, nice güzel türevler yaratılabilmesi de kaçınılmaz. Ben Türklerin mevcut ürünü modifiye etme yeteneğinin çok üst seviyelerde olduğunu düşünüyorum. Demem o ki bu noktadan hareketle çok da güzel işler ortaya çıkabilir. Neden olmasın?

Daha çok uzatmadan sizi siteye buradan uğurlayabilirim. Ha bi de güzel bir müzik eşliğik etse derseniz pek tabi o da aşağıda sizi bekliyor 😛 öpüldünüz xxx

Yorum bırakın